Dodela sredstava nedovoljno razvijenim područjima u 2013.

Bez autora
Jan 21 2013

Ministarstvo bez portfelja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspisala prvi javni konkurs za dodelu sredstava za izradu projektne dokumentacije u 2013. godini za nedovoljno razvijena područja Srbije. Kancelarija, kojom rukovodi ministar Sulejman Ugljanin, finansiraće i sufinansirati izradu projektne dokumentacije u iznosu po 1.000.000 dinara za opštine iz grupe izrazito nerazvijenih, svrstanih u tu kategoriju na osnovu Uredbe o utvrđivanju liste razvijenosti regiona i jedinica lokalne samouprave za 2012. godinu. Opštine mogu da podnesu po jedan zahtev za dodelu sredstava za izradu jedne projektne dokumentacije po ovom konkursu. Zahtev se može podneti i za nastavak finansiranja/sufinansiranja projekata koje je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja finansirala po prethodnim javnim konkursima za projektnu dokumentaciju u 2012. godini.

Konkurs za dodelu sredstava za nedovoljno razvijena područja u 2013.Ministarstvo bez portfelja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspisala prvi javni konkurs za dodelu sredstava za izradu projektne dokumentacije u 2013. godini za nedovoljno razvijena područja Srbije.

Kancelarija, kojom rukovodi ministar Sulejman Ugljanin, finansiraće i sufinansirati izradu projektne dokumentacije u iznosu po 1.000.000 dinara za opštine iz grupe izrazito nerazvijenih, svrstanih u tu kategoriju na osnovu Uredbe o utvrđivanju liste razvijenosti regiona i jedinica lokalne samouprave za 2012. godinu.

Opštine mogu da podnesu po jedan zahtev za dodelu sredstava za izradu jedne projektne dokumentacije po ovom konkursu.

Zahtev se može podneti i za nastavak finansiranja/sufinansiranja projekata koje je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja finansirala po prethodnim javnim konkursima za projektnu dokumentaciju u 2012. godini, navodi se u saopštenju.

Zahtevi za dodelu sredstava za izradu projektne dokumentacije podnose se isključivo na konkursnim obrascima, uz koje se prilaže i ostala neophodna dokumentacija, a koja se može preuzeti ovde.

Rok za podnošenje zahteva sa pratećom dokumentacijom je do 21. februara 2013. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik